MENU

Restaurant


Een culinaire creatie begint met een idee, vraagt om geweldige producten, en staat of valt met respect daarvoor. Lokale producten vormen de basis van mijn keuken, aangevuld met frisse smaken uit het buitenland.

Door de rijkdom van het Westland en Midden Delfland waarmee mijn restaurant is omsloten kan ik gelukkig veel lokaal verkrijgen. Tomaten, radijzen, paprika’s, aardbeien en zuivel zijn enkele voorbeelden daarvan. Veel leveranciers ken ik persoonlijk en als chef maak ik aan de hand van hun producten en verhalen mijn gerechten. Als bijna “Westlander” maakt het dat ik trots ben op dit gebied.

Elk gerecht dat u bij ons proeft is een sterk staaltje teamwork, gebaseerd op waarden als eigenheid, respect en inzet. Elke dag opnieuw dagen wij ons zelf uit om te inspireren en nieuwsgierig naar de wereld te kijken. Het leven is mooi, laten wij er samen van proeven.

Niven
.

Een bezoek aan restaurant Niven kunt u het best vergelijken met een bezoek aan een voorstelling. U levert zich over aan de creativiteit van de Chefs.

Hierdoor kunnen wij helaas niet tegemoet komen aan een lactosevrij en/of glutenvrij en veganistisch dieet in ons menu Niven.

Menukaart

Bekijk hier het menu Niven, het 3-gangenmenu en uiteraard de à la carte gerechten.

Bekijk menukaart >

Reserveren


Een tafel reserveren kan telefonisch via +31 (0)70 30 77 970 of via de website.

Reserveer online