MENU

Menukaart


De natuur is wijs:
Je hoeft er alleen maar naar te luisteren. De markt stelt voor en bepaalt wat wij kopen en creëren.

Alles wordt bereid met respect voor het product. Het gerecht zou zijn charme verliezen als wij grote porties zouden serveren, daarom in kleine mate.

Frankenthaler | Zure room | Kaviaar
Zee egel | Truffel
Paprika | Gemarineerde groenten
Rode biet | Zalm
Aardappel | Eidooier
Cocktail | Sake | Groene thee
Nori | Wasabi | Tobiko
Sesam | Zwart | Wit
Shiso | Sambai | Tempura
Westlands rund | Ijspegel | Anijs
Rode biet | Lever | Radijs
Rivierkreeft | Komijn | Comté | Whisky
Coquille | Pompoen | Kalamansi | Meloen
Schol | Aardpeer | Oester | Hazelnoot
Procureur | Aubergine | Tofu | Miso

Desserts
Cornetto | Haagsche Hopjes
Druiven | Citroen | Pistache
Brood | Melk | Honing

Menuprijs per persoon € 110,00

Menuprijs per persoon: €110,-

Supplement brood met Boerenboter: €4,00
Supplement kaasplank: € 17.50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Specifieke informatie kunt u navragen bij uw gastheer. Wij serveren één menu per tafel.

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend de 80/20 collectie.

À la Carte menu

Voorgerechten € 27.50

Tomaat
Steak tartaar | Oester | Creme fraiche | Kaviaar

Westlands rund
Jonge ijspegels | Gerookte bouillon | Anijs smaken | Kaviaar

Blauwe makreel
Krootjes | Zwarte bes | Jonge radijsjes | Vanille

Bisque
Rivierkreeft | Komijn | Comté | Whisky

Hoofdgerechten € 37.50
Kabeljauw
Antiboise | Lente Ui | Artisjok | Jonge Knoflook

Schol
Courgette | Tomaat | Saffraan | Pulpo

Westlands Rund
Aubergine | Miso | Bimi | Tofu

Desserts € 17.50
Chocolade
Bros | Caramel | Cremeux | Cake | Krokant

Rood fruit
Kwark | Magnolia | Bloemen | Sable

Brood
Melk | Honing | Vanille | Kaneel

Menu 3 gangen

Rode Biet | Radijs | Zalm

Schol | Aardpeer | Oester | Hazelnoot
Supplement €15,00

Procureur | Bimi | Miso | Saké

Kaas selectie | Binnen- en Buitenland
Supplement €17.50

Kersen | Citroen | Pistache
Brood | Melk | Honing

Menuprijs per persoon €55,-

Reserveren


Een tafel reserveren kan telefonisch via +31 (0)70 30 77 970 of via de website.

Reserveer online