MENU

Menukaart


De natuur is wijs:
Je hoeft er alleen maar naar te luisteren. De markt stelt voor en bepaalt wat wij kopen en creëren.

Alles wordt bereid met respect voor het product. Het gerecht zou zijn charme verliezen als wij grote porties zouden serveren, daarom in kleine mate.

80/20 collectie

Studentenhaver
olijf | Zoet/Zout
Donut | Duck
Cocktail | Sake
Nori | Wasabi
Spongecake | Sesam
Shiso | Sambai
Tomaat | XO
Aubergine | Miso
Komkommer |Chawanmushi
Radijs| Dai Dai
Zalm| Algen
Carpaccio | “klassiek”
Pizza | Courgette
Coquille | Jasmijn
Boerenkool |Kaantjes
Witlof | Truffel
Procureur | Aardappel

Lever | Bellini
Pandan |Raindrop
Cocktail | a la Minute
Marshmellow | Geroosterd
Biet | Bes
Zoethout | Vanille
Appel | Frangipane
Pornstar | Martini

Menuprijs per persoon: €100,-

Supplement brood met Beurre de Paris: €4,00
Supplement kaasplank: € 17.50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Specifieke informatie kunt u navragen bij uw gastheer. Wij serveren één menu per tafel.

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend de 80/20 collectie.

À la Carte menu

Voorgerechten (€27,50)
Westlandse tomaat
Steak Tartaar | Kreeft | Brioche brood | Bieslook

Noordzee Krab
Gemarineerde groenten | Mierikswortel | Eidooier | Kaviaar

Langoustine
Komkommer | Kaffir Lime | Zure Room | Platte Oester

Sint-Jacobsmossel
Pompoen | Cavaillon Meloen | Calamansi | Zeesla

Hoofdgerechten (€37,50)
Kabeljauw
Aardpeer | Rug | Coquille | Beurre Noissette | Truffel

Rogvleugel
Bloemkool | Kappertjes | Mosterdzaad | Sjalot in ’t zuur

Eend
Pastinaak | Violet groenten | Ruby Cacao | Vijgen

Tournedos
Aardappel structuren | Artisjok | Ui | truffel

Desserts (€17,50)
Chocolade
Bros | Caramel | Cremeux | Cake | Krokant | Parels

Kokos
Banaan | Limoen | Basilicum | Pandan | Aloë Vera

Doyenne du Comice
Witte Chocolade | Venkel | Bergamot | Tapioca

Granny Smith
Frangipane | Amandel | Kaffir Lime

Kaas Selectie | Binnen- en Buitenland

Menu 3 gangen

Gemarineerde Groenten | Coquille |Calamansi

Bloemkool | Rogvleugel | Sjalot in ’t zuur
Supplement €15,00

Structuren van aardappel | Procureur | witlof

Kaas selectie | Binnen- en Buitenland
Supplement €17.50

Peer | Witte chocolade
Appel | Frangipane | Kaffir
Menuprijs per persoon €55,-

Reserveren


Een tafel reserveren kan telefonisch via +31 (0)70 30 77 970 of via de website.

Reserveer online