MENU

Menukaart


De natuur is wijs:
Je hoeft er alleen maar naar te luisteren. De markt stelt voor en bepaalt wat wij kopen en creëren.

Alles wordt bereid met respect voor het product. Het gerecht zou zijn charme verliezen als wij grote porties zouden serveren, daarom in kleine mate.

14 Februari Valentijnsdag, wij serveren die avond uitsluitend ons Niven proeverijmenu.

Radijs | Geitenkaas | Bieslook
Courgette | Oude kaas | Worst
Paling | Dille | Knoldelderij
Aardappel | Eidooier | Kaviaar
Pompoen | Mascarpone | Sinaasappel
Groene thee | Sake | Limoen
Zeeuwse platte | Avocado | Komkommer
Eendenlever | Rode biet | Zwarte bes
Westlands rund | IJspegel | Anijssmaken
Steak tartaar | Westlandse tomaat
“Rivierkreeftjes uit Stompwijk van Ruud”
– Klassiek | Bisque | Ui
Snoekbaars Kagerplas | Wortel | Dragon | Zwarte olijf
Boerenkool | Kaantjes
Procureur | Gerookt merg | Champignons | Peterselie
Haagsche Hopjes
Chocolade | Cremeux | Krokant
Duindoornbes | Suikerspin

Menuprijs per persoon € 110,00

Menuprijs per persoon: €110,-

Supplement brood met Boerenboter: €4,50
Supplement kaasplank: € 17.50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Specifieke informatie kunt u navragen bij uw gastheer. Wij serveren één menu per tafel.

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend de Niven collectie.

À la Carte menu

Voorgerechten € 27.50

Westlandse tomaat
Steak Tartaar | Oester | Crème Fraiche | Kaviaar

Westlands rund
Jonge ijspegels | Gerookte bouillon | Anijs smaken | Kaviaar

Eendenlever
Krootjes | Zwarte bes | Jonge radijs | Vanille

Bisque
Rivierkreeft | Komijn | Comté | Whisky

Hoofdgerechten € 37,50
Kabeljauw
Antiboise | Lente Ui | Artisjok | Jonge Knoflook

Schol
Aardpeer | Oester | Hazelnoot

Westlands Rund
Aubergine | Miso | Bimi | Tofu

Desserts € 17,50

Chocolade
Bros | Caramel | Cremeux | Cake | Krokant

Druiven
Citroen | Pistache

Brood
Melk | Honing | Vanille | Kaneel

Menu 3 gangen

Westlands rund | Radijs | Anijs smaken

Snoekbaars | Wortel | Duindoornbes
Supplement € 15,00

Procureur | Champignon | Merg

Kaas selectie | Binnen en Buitenland
Supplement € 17.50

Haagsche hopjes
Chocolade | Cremeux | Krokant
Duindoornbes | Suikerspin

Menuprijs per persoon €55,-

Reserveren


Een tafel reserveren kan telefonisch via +31 (0)70 30 77 970 of via de website.

Reserveer online