MENU

Menukaart


De natuur is wijs:
Je hoeft er alleen maar naar te luisteren. De markt stelt voor en bepaalt wat wij kopen en creëren.

Alles wordt bereid met respect voor het product. Het gerecht zou zijn charme verliezen als wij grote porties zouden serveren, daarom in kleine mate.

80/20 collectie

Studentenhaver
Olijf | Zoet | Zout
Vichyssoise | Gemarineerde groenten
Rode biet | Zalm
Aardappel | Eidooier
Cocktail | Sake | Groene thee
Nori | Wasabi | Tobiko
Sesam | Zwart | Wit
Shiso | Sambai | Tempura
Asperge | Kaviaar | Zee egel
Kromme jongens | Noordzee krab
Kas tomaat | Geitenkaas | Virgin olijfolie
Rode Biet | Kreeft | Radijs
Lever | Aardbei | Brioche
Asperge | Daslook | Citroen
Snijboon | Carbonara | Truffel
Procureur | Courgette | Eigen jus

Desserts
Cornetto | Haagsche Hopjes
Boeren kwark | Framboos
Appel | Frangipane

Menuprijs per persoon € 110,00
Supplement brood | Boerenboter € 4,00
Supplement kaasplank 17,50

Menuprijs per persoon: €110,-

Supplement brood met Boerenboter: €4,00
Supplement kaasplank: € 17.50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Specifieke informatie kunt u navragen bij uw gastheer. Wij serveren één menu per tafel.

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend de 80/20 collectie.

À la Carte menu

Voorgerechten

Westlandse tomaat € 27,50
Steak Tartaar | Oester | Crème Fraiche | Kaviaar

Salade Makreel
AAA Asperge | Zuring | Jabugo

Noordzeekrab
Komkommer | Limoen | Zure Room | Karnemelk

Kreeft
Rode Biet | Radijs | zwarte Bes | Vanille

Hoofdgerechten € 37,50
Kabeljauw
Tomaat | Lente Ui | Artisjok | Jonge Knoflook

Rog
Bloemkool | Peterselie | Kappertjes | Sjalot in ‘t zuur

Lam
Witte Asperge | Daslook | Eigen Jus

Westlands Rund
Courgette | Artisjok | Tomaat

Desserts € 17,50

Chocolade
Bros | Caramel | Cremeux | Cake | Krokant | Parels

Boeren kwark
Magnolia | Framboos

Granny Smith
Frangipane | Amandel | Kaffir Lime

Menu 3 gangen

Rode Biet | Radijs | Zalm

Bloemkool | Rog | Zure sjalot
Supplement €15,00

Westlands rund | Courgette | Eigen jus

Kaas selectie | Binnen- en Buitenland
Supplement €17.50

Boerenkwark | Framboos
Appel | Frangipane

Menuprijs per persoon €55,-

Reserveren


Een tafel reserveren kan telefonisch via +31 (0)70 30 77 970 of via de website.

Reserveer online