MENU

Menukaart


De natuur is wijs:
Je hoeft er alleen maar naar te luisteren. De markt stelt voor en bepaalt wat wij kopen en creëren.

Alles wordt bereid met respect voor het product. Het gerecht zou zijn charme verliezen als wij grote porties zouden serveren, daarom in kleine mate.

80/20 collectie

Studentenhaver
Olijf | Zoet | Zout
Olijf | Donut | Duck
Vichyssoise | Gemarineerde groenten
Aardappel | Kaviaar | Eidooier
Cocktail | Sake | Groene thee
Nori | Wasabi | Tobiko
Sesam | Zwart | Wit
Shiso | Sambai | Tempura
Westlandse Groenten | Salade
Coquille | Calamansi | Meloen
Rode Biet | Kreeft | Vanille
Steak Tartaar | Brood | Rund
Oester | Crème Fraiche | Kaviaar
Lever | Lambada | Brioche
Zee egel | Knolselderij | Krab
Rog vleugel | Kappertjes | Bloemkool
Lam | Courgette | Daslook

Desserts
Boeren kwark | Magnolia
Doyenne du Comice | Venkel | Bergamot
Appel | Frangipane | Kaffir lime

Menuprijs per persoon € 110,00
Supplement brood | Boerenboter € 4,00
Supplement kaasplank 17,50

Menuprijs per persoon: €110,-

Supplement brood met Boerenboter: €4,00
Supplement kaasplank: € 17.50

Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten. Specifieke informatie kunt u navragen bij uw gastheer. Wij serveren één menu per tafel.

Op zaterdagavond serveren wij uitsluitend de 80/20 collectie.

À la Carte menu

Voorgerechten

Westlandse tomaat € 27,50
Steak Tartaar | Oester | Crème Fraiche | Kaviaar

Sint-Jacobsmossel
Pompoen | Cavaillon Meloen | Calamansi | Zeesla

Langoustine
Komkommer | Kaffir Lime | Zure Room | Kruiderij

Westlandse groenten salade
Wandeling door het Westland | Geïnspireerd door Michel Bras

Hoofdgerechten € 37,50
Kabeljauw
Aardpeer | Rug | Coquille | Beurre Noissette | Truffel

Rog
Bloemkool | Peterselie | Kappertjes | Sjalot in ‘t zuur

Lam
Courgette | Daslook | Eigen jus

Tournedos
Polderaardappel | Groene Asperge | Artisjok | Ui

Desserts € 17,50

Chocolade
Bros | Caramel | Cremeux | Cake | Krokant | Parels

Doyenne du Comice
Witte Chocolade | Venkel | Bergamot | Tapioca

Granny Smith
Frangipane | Amandel | Kaffir Lime

Menu 3 gangen

Rode Biet | Radijs | Zalm

Bloemkool | Rogvleugel | Zure sjalot
Supplement €15,00

Westlands rund | Polder aardappel |Kropsla | Daslook

Kaas selectie | Binnen- en Buitenland
Supplement €17.50

Doyenne du Comice | Venkel | Bergamot
Appel | Frangipane | Kaffir

Menuprijs per persoon €55,-

Reserveren


Een tafel reserveren kan telefonisch via +31 (0)70 30 77 970 of via de website.

Reserveer online